kapcsolat

Digit-Car Service

Autóelektronika

tel +36-30/509-9000
mail digitcarservice@gmail.com
home

Postacím:

4031 Debrecen,
Küküllő utca 12-16.
2. üzlet

 skype

Skype: majoros.istvan

message
face tweet
 

airbag

 Az autókban a pirotechnikai eszközöket (légzsákok, övfeszítő patronok, stb..) a légzsákvezérlő modul vezérli és felügyeli. Amikor egy gépjárműnél az ütközés következtében kinyílnak a légzsákok és eldurrannak az övfeszítő patronok, akkor ezt a feladatot a légzsákvezérlő modul koordinálja. Sokan nem tudják, hogy amikor az összetört, majd megjavított autójukban kicseréltetik ezeket a megsérült pirotechnikai eszközöket, akkor a légzsákvezérlő modult is ki kell cserélni. Ez azért van, mert a légzsákvezérlő modul az ütközés után eltárolja a belső memóriájában a törés adatokat, és ezek után már nem használható tovább. Ezeket az adatokat még a szakszervízek sem tudják törölni, ezért új légzsákvezérlő modul  vásárlására próbálják ösztönözni a kedves ügyfelet. Mint tudjuk ez elég költséges megoldás. A bontott légzsákvezérlő modul vásárlása is sokszor nem jelent megoldást, mert ha már törött autóból szerelték ki, akkor az szintén nem használható tovább, vagy az újabb típusú autók esetén illeszthetőségi problémák (alvázszám függő) léphetnek fel.

Cégünk teljes biztonsággal helyre tudja állítani ezeket a „törés adattal” rendelkező légzsákvezérlő modulokat. A légzsákvezérlő modul belső memóriájába visszatöltjük az eredeti „gyári „ programot, így a modul ezek után teljes mértékben üzemképes lesz.

 
Fontos figyelmeztetés: Cégünk nem foglalkozik légzsákok és övfeszítő patronok kiiktatásával! Kérjük ilyen jellegű munkával ne keressenek bennünket! Megértésüket köszönjük!

airbag

 
 
 
 
 

Digit-Car Service ® Debrecen 2012. I Webdesign: LikeLife Artworks